Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/120259
Fisiologia Humana [103252]
Martín Ibáñez, Maite
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. Degut a que en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments no es contempla la matèria anatomia, en l'assignatura Fisiologia Humana s'impartiran també els conceptes d'estructura del organisme necessaris per entendre els processos fisiològics. Els coneixements que ha d'haver adquirit l'estudiant un cop superada l'assignatura s'estructuren en els següents grans blocs: 1- Principis fisiològics i fisiologia dels teixits excitables. 2- Regulació endocrina del organisme. 3- Funcions del sistema gastrointestinal. 4- Funció reproductora. 5- Funcions cardiovascular i respiratòria 6- Fisiologia renal. 1 Fisiologia Humana 2014 - 2015 6- Fisiologia renal. Els coneixements que s'imparteixen en aquesta assignatura han de ser la base per entendre conceptes que s'explicaran posteriorment, com per exemple els relacionats amb la nutrició, la composició i propietats dels aliments, la producció d'aliments etc.
Llengua: Català.



Català
6 p, 105.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir