Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/120290
Microbiologia dels aliments [101005]
Solé Cornellá, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Microbiologia [816]
Titulació: Microbiologia [2500502]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. Els principals objectius formatius són: Conèixer l'ecologia i activitats dels microorganismes en els aliments. Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi, i d'identificació dels microorganismes i/o dels seus productes metabòlics en aliments. Conèixer les principals infeccions i intoxicacions produïdes per microorganismes i associades al consum d'aliments. Identificar els diferents microorganismes habituals, alteradors i patògens associats a cada tipus d'aliment.
Llengua: Català.



Català
7 p, 114.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir