Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/120613
Bioquímica: aspectes legals i socials [100897]
Santaló, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Bioquímica [814]
Titulació: Bioquímica [2500252]
Resum: L'assignatura Bioquímica: Aspectes legals i socials té un caràcter complementari dins la titulació i amb ella es pretén que l'alumne adquireixi coneixements sobre els aspectes ètics i legals relacionats amb la Bioquímica i amb la recerca que hi està associada. Els objectius formatius són que l'estudiant, en finalitzar l'assignatura, sigui capaç de: Aplicar les bases legals i ètiques implicades en el desenvolupament i aplicació de les ciències moleculars de la vida. 1. Aplicar les bases legals i ètiques implicades en el desenvolupament i aplicació de les ciències moleculars de la vida. 2. Aplicar i assumir els principis bàsics en bioètica. 3. Aplicar els principis legals sobre investigació i desenvolupament de productes biotecnològics. 4. Aplicar els principis del dret de la propietat intel·lectual i industrial en els processos d'investigació i desenvolupament de productes biotecnològics. 5. Aplicar la normativa de patents. 6. Aplicar els recursos informàtics per a la comunicació, la recerca d'informació, el tractament de dades i el càlcul. 7. Llegir textos especialitzats tant a llengua anglesa com a les llengües pròpies. 1 Bioquímica: aspectes legals i socials 2014 - 2015 7. Llegir textos especialitzats tant a llengua anglesa com a les llengües pròpies. 8. Pensar d'una forma integrada i abordar els problemes des de diferents perspectives. 9. Saber combinar la recerca i la generació de coneixements amb la solució dels problemes del seu camp a través d'un sentit ètic i social.
Llengua: Català.



Català
8 p, 116.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir