Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/120722
Micologia dels Aliments [103260]
Cabañes Sáenz, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. Aquesta assignatura es fonamenta en els coneixements previs adquirits en les assignatures obligatòries de Microbiologia i Parasitologia (1r curs) i de Microbiologia dels Aliments (3r curs). També està orientada a les aplicacions d'altres assignatures incloses en la matèria de Seguretat alimentària i Salut pública. Els objectius formatius concrets són: - Introduir a l'estudiant en els conceptes fonamentals de la Micologia dels aliments. - Proporcionar uns coneixements sobre l'aplicació de tècniques i mètodes d'estudi i d'identificació dels fongs associats als aliments. - Reconèixer i entendre el paper dels llevats i fongs miceliars associats als aliments des de diverses vessants (aspectes positius i negatius), com la seva utilització com aliments (pròpiament dits) o en l'obtenció de aliments fermentats i el seu paper com alteradors dels aliments i begudes i com agents productors de micotoxines i micotoxicosis.
Llengua: Català.



Català
5 p, 108.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir