Dret del treball I [100489]
Esteban Legarreta, Ricardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Data: 2014-15
Resum: Dret del Treball I és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del primer any de carrera. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques una matèria -El Dret del treball en sentit ampli-- essencial dins el grau. Així, el Dret del Treball I té la utilitat acadèmica d'encetar els grans temes que després seran desenvolupat en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret del Treball i de la Seguretat Social. En aquest sentit, Dret del Treball I és la base a partir de la qual es desenvoluparà, d'una banda, Dret del Treball II i III; i d'una altra, Dret Sindical. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà incidència en altres assignatures pertanyents a l'àmbit general del Dret del Treball. Des de la perspectiva formativa, Dret del Treball I pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar l'objecte, les fonts i els principis del Dret del Treball. - Diferenciar entre els diversos subjectes que interactuen en l'àmbit del Dret del treball. - Identificar el dret de la llibertat sindical, el seu àmbit subjectiu i seves manifestacions així com el dret d'associació empresarial.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 111.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2023-07-02



   Favorit i Compartir