Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/121869
Operacions Bàsiques [103253]
Peso Hernandez, Gonzalo Lazaro del
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014-15
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura Operacions Bàsiques en la titulació. Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants a les operacions bàsiques basades en transport de quantitat de moviment (circulació i transport de fluids, filtració), operacions de transmissió de calor (bescanviadors de calor) i operacions de transferència de matèria (extracció, assecament, etc). Per tant l'assignatura es basarà en els conceptes impartits a l'assignatura Fonaments de Processos de balanços de matèria i energia i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Assolir els objectius d'aquesta assignatura prepararà l'estudiant per l'assignatura Mètodes Físics de Conservació i/o Transformació (tercer curs primer semestre) que es centra en els aspectes industrials dels processos i requereix els coneixements bàsics relacionats amb aquests. Objectiu de l'assignatura: Aplicar els principis de l'enginyeria química per descriure i analitzar les operacions bàsiques de les quals depenen els processos de transformació i conservació dels processos dels aliments.
Llengua: Català.



Català
4 p, 100.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir