Orígens Humans [100749]
Subirà, M. Eulàlia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014-15
Resum: L'objectiu principal de l'assignatura d'orígens humans és entendre els grups humans actuals a partir de l'evolució dels mateixos al llarg del temps. L'estudi de l'evolució de l'home es fa des d'una òptica integradora de diverses disciplines. No es pot entendre tot el procés sense entendre la periodització i per tant els mètodes de datació propis per a cada moment; no es pot entendre els canvis sense comprendre l'evolució de la terra i com aquesta limita l'ambient, ja que es produeixen canvis climàtics que modifiquen els ecosistemes. És en tot aquest conjunt que es pot entendre l'evolució des dels primers primats fins la variabilitat de l'home actual. En tot aquest procés es pot arribar a entendre l'evolució de les malalties i la seva distribució a la biosfera. I és evident que des de l'estudi molecular dels diferents homínids s'arribarà a captar la variabilitat de l'home actual.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir