Ment [42532]
Fernández Prat, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Mind
Títol variant: Mente
Data: 2014-15
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és oferir a l'alumne una visió crítica d'alguns dels prolemes més importants en la filosofia de la ment i la filosofia de les ciències cognitives contemporànies. Són els estats metnals idèntics a estats físics? Es poden reduir les proietats mentales a les físiques? En aquest mòdul s'examinran les principals anàlisis conceptuals sobre les diferents formes de consciència que s'han produït contemporàniament a fi de centrar el curs en un dels debats princiapls en aquest àmbit i en el que es contribuieix tant des de la perspectiva filosòfica com científica: la possibilitat de l'estudii científic de la consciència.
Resum: The aim of this module is to offer the student a critical view of some of the most important problems in the contemporary philosophy of mind and the philosophy of the cognitive sciences. Are mental states identical to physical states? Can mental properties be reduced to physical properties? In thismodule, the relations between neuroscience and traditional philosophy of mind will be examined. In particular, different accounts of consciousness will be studied. The aim is to focus on one of the most important topics in this area, namely, the possibility of a scientific approach to consciousnes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Reptes de la Filosofia Contemporània [4313410]
Pla d'estudis: Reptes de la Filosofia Contemporània [1127]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 130.8 KB

Anglès
3 p, 94.9 KB

Castellà
4 p, 98.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir