Nous Avenços en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [42941]
Roig, Ignasi (Ignasi) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Nuevos Avances en Citogenética y Biología de la Reproducción
Títol variant: New Developments in Cytogenetics and Biology of Reproduction
Data: 2014-15
Resum: Es tracta d'una assignatura de caràcter obligatori que pretèn donar a conèixer els darrers avenços conceptuals i metodològics relacionats amb els camps de la citogenètica i la biologia de la reproducció a tots els estudiants que cursaran el Màster en Citogenètica i Biologia de la reproducció. 1. Conèixer l'estructura, orgaització i regulació del genoma en mamífers. 2. Entendre el procés de diferenciació i interacció de les gàmetes de mamífers que condueix a la formació d'un embrió.
Resum: This is a compulsory course that aims to introduce the latest concepts and methodologies related to the fields of cytogenetics and reproductive biology for all students taking the Masters in Cytogenetics and Reproductive Biology. The specific goals of the course are: 1. -Understand the structure, regulation and orgaització of the mammalian genome. 2. -Understand the process of differentiation and interaction of mammalian gametes that leads to the formation of an embryo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.8 KB

Anglès
4 p, 105.9 KB

Castellà
4 p, 105.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir