Generar actituds positives vers l'esport mitjançant l'acció grupal
Capella Salvans, Judit
Duran-Bellonch, Mar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2014
Descripció: 54 pag.
Resum: Aquest document analitza les actituds d'un grup de dones de la tercera edat amb diferents graus de discapacitat, en relació a l'esport. A través d'un seguit d'activitats que es plantegen, es pretén generar un canvi d'actituds positives vers l'esport, de manera que cada participant vegi la pràctica esportiva de forma favorable. En tot, es vol empoderar cada dona per què realitzi activitats físiques amb freqüència. Així mateix, les sessions plantejades volen utilitzar l'esport com a recurs per millorar la relació de les membres del grup.
Resum: Este documento analiza las actitudes de un grupo de mujeres de la tercera edad con diferentes grados de discapacidad, en relación al deporte. A través de una serie de actividades que se plantean, se pretende generar un cambio de actitudes positivas hacia el deporte, de modo que cada participante vea la práctica deportiva de forma favorable. En todo, se quiere empoderar a cada mujer para que realice actividades físicas con frecuencia. Asimismo, las sesiones planteadas quieren utilizar el deporte como recurso para mejorar la relación de las integrantes del grupo.
Resum: This paper examines the attitudes of a group of elderly women with different degrees of disability, in relation to sport. By suggesting a series of activities, it is intended to create a positive change in attitudes towards sport, so that each participant looks sport in a favorable way. In all, we want to empower every woman to perform physical activities frequently. Furthermore, these sessions want to use sport as a means to improve the relationship among the group members.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Social [2500260]
Pla d'estudis: Grau en Educació Social [827]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Esport ; Acció grupal ; Actituds



54 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat Ciències de l'Educació. TFG

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir