Liliana Vargas, fundadora de BIOTHANI i participant de la primera edició del FHEP

Fecha: 2014
Resumen: La UAB torna a acollir el proper mes d'octubre el Food & Health Entrepreneurship Program (FHEP), un programa internacional que es celebra des de 2006 a la Universitat Califòrnia Davis (UCD) i que pretén formar investigadors universitaris de l'àmbit de la ciència de l'alimentació i de la nutrició en aspectes claus en desenvolupament de negoci. Liliana Vargas va participar l'any passat en la primera edició del programa i ens explica les seves impressions i com la va ajudar a tirar endavant el seu projecte empresarial.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB innova, Setembre 2014, p. 1-1



1 p, 128.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos de divulgación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2014-10-13, última modificación el 2022-09-04



   Favorit i Compartir