Aplicació de l'Espectroscòpia del Infraroig Proper en la Qualitat dels Aliments
Dkhissi El Bali, Hasana
Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013
Descripció: 14 pag.
Nota: Títol del póster : Application of near infrared reflectance spectroscopy in food quality.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Anàlisi espectral ; Aplicacions científiques ; Aliments ; Aliments anàlisi



14 p, 256.2 KB

Póster en anglès
1 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2014-10-14, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir