visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Danacol redueix el colesterol : |
Fecha: | 2013 |
Descripción: | 16 pag. |
Resumen: | L'arteriosclerosi i la seva principal complicació clínica, la cardiopatia isquèmica, constitueixen la primera causa de mortalitat al món occidental. En la seva etiologia trobem implicats diversos factors de risc, un d'ells la hipercolesterolèmia. Arran d'això s'han proposat diverses teràpies per a reduir els nivells de colesterol sanguini i han sortit al mercat productes amb aquesta funcionalitat. Danacol és una llet fermentada enriquida amb esterols d'origen vegetal present al mercat espanyol des de l'any 2004. El seus ingredients actius són esterols vegetals procedents d'olis d'origen vegetal. Per aconseguir un efecte biològic significatiu en la reducció de colesterol LDL es requereix una ingesta diària d'1,6g/dia de compostos actius. L'objectiu final del treball consisteix en fer una revisió bibliogràfica a l'entorn del Danacol i el seus compostos actius per analitzar la seva propietat funcional. |
Nota: | Títol del póster : Danacol reduces cholesterol : true or false? |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: | Català |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: | Treball final de grau ; Text |
Área temática: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: | Colesterol ; Esterols ; Aliments |
16 p, 703.0 KB |
Póster en anglès 1 p, 512.7 KB |