Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/123822
El temperament de la xocolata
Pablo Saló, Marc
Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013
Descripció: 3 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Nota: Treball que es complementa amb l'article "Temperament de la xocolata" de la Vikipèdia
Nota: https://ca.wikipedia.org/wiki/Temperament_de_la_xocolata
Nota: Títol del póster : The chocolate tempering process.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Xocolata ; Aliments

Adreça complementària: https://ca.wikipedia.org/wiki/Temperament_de_la_xocolata


3 p, 15.2 KB

Póster en anglès
1 p, 325.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2014-10-16, darrera modificació el 2016-10-03



   Favorit i Compartir