El temperament de la xocolata
Pablo Saló, Marc
Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2013
Description: 3 pag.
Note: Títol del póster : The chocolate tempering process.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Xocolata ; Aliments

Adreça complementària: https://ca.wikipedia.org/wiki/Temperament_de_la_xocolata


3 p, 15.2 KB

Póster en anglès
1 p, 325.7 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2014-10-16, last modified 2022-05-07



   Favorit i Compartir