Endemol's Impact on European Television : Myth or Reality?
Bretón Castells, Aitana
Llorens Maluquer, Carles, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 57 pag.
Resum: Des de la seva fundació l'any 1994, Endemol s'ha convertit en una de les més exitoses productores de televisió, és la productora independent més important del món. Els formats que distribueix són molt variats, des de reality shows i docudrames a programes esportius i comèdies. El principal objectiu d'aquest treball és analitzar l'impacte d'Endemol en la televisió europea. Va iniciar la seva fundació una revolució en el món televisiu? Es veu influida la televisió europea per aquesta companyia? Ha suposat un impacte real en la televisió a Europa o es tracte d'un mite?.
Resum: Desde su fundación en 1994, Endemol se ha convertido en una de las más exitosas productoras de televisión, es la productora de televisión independiente más importante del mundo. Los formatos distribuidos por Endemol, son muy variados, desde reality shows y docudramas hasta programas deportivos y comedias. El principal objetivo de este trabajo es analizar el impacto de Endemol en la televisión europea. ¿La fundación de Endemol inició una revolución en el mundo televisivo? ¿Está la televisión europea influenciada por dicha compañía? ¿Ha supuesto un impacto real en la televisión en Europa o se trata de un mito?.
Resum: Since its foundation in 1994 Endemol has become one of the most successful TV production firms, it is the largest independent television and digital mediaproduction company. The genres and formats distributed by Endemol are very varied, from reality TV, docudramas or game shows to sports and comedy. The main objective of this paper is to find out the impact of Endemol on European television. Did the foundation of Endemol initiate a revolution in television? Is European television highly influenced by the company? Has it had an impact on European television or is this a myth?.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Endemol ; Televisió ; Itàlia ; Països Baixos ; Espanya ; Polònia ; Regne Unit



57 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-29, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir