Mataró : del tèxtil a ciutat del coneixement. Reportatge interactiu
Biel Prat, Mireia
Gallego Ayala, Joana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 28 pag.
Resum: 'Mataró: del tèxtil a ciutat del coneixement' és una investigació periodística sobre la desaparició del tèxtil a la ciutat de Mataró, antiga capital del gènere de punt a l'estat espanyol. El reportatge vol aclarir quins són els projectes que han de treure la capital del Maresme de la crisi i com han de fer-ho. La investigació pren forma en una plataforma interactiva amb declaracions dels entrevistats, text interpretatiu, vídeos, gràfics amb dades i fotografies.
Resum: 'Mataró: del tèxtil a ciutat del coneixement' es una investigación periodística sobre la desaparición del textil en la ciudad de Mataró, antigua capital del género de punto en España. El reportaje quiere aclarar cuáles son los proyectos que han de sacar la capital del Maresme de la crisis y cómo deben hacerlo. La investigación toma forma en una plataforma interactiva con declaraciones de los entrevistados, texto interpretativo, vídeos, gráficos con datos y fotografías.
Resum: Journalistic investigation on the disappearance of textile in Mataró, former capital of knitwear in Spain. The report aims to clear how Mataró is going to recover from the actual deep economic crisis. The research becomes an interactive platform with interviews, text, videos, photographs and graphics data.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Indústria ; Mataró ; Coneixement



28 p, 258.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir