"Més enllà de l'anglès" : preproducció, producció i postproducció d'un reportatge audiovisual
Costa Tarrés, Maria
Llinés, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 49 pag.
Resum: "Més enllà de l'anglès" és un reportatge audiovisual que tracta sobre la tendència de la societat catalana a estudiar terceres llengües més enllà de l'aprenentatge de l'anglès. El context econòmic i cultural ha provocat que l'anglès ja no sigui el protagonista de l'estudi d'idiomes, i que actualment, el rus, l'alemany i el xinès siguin els idiomes més demanats. El reportatge s'explica a través de casos personals que s'entrellacen amb veus expertes i que ofereixen una visió general dels motius pels quals l'auge de l'aprenentatge de llengües estrangeres a Catalunya siguin ara una realitat. El document ofereix la memòria de preproducció, producció i postproducció del reportatge.
Resum: "Més enllà de l'anglès" es un reportaje audiovisual que trata sobre la tendencia de la sociedad catalana en estudiar terceras lenguas más allá del aprendizaje del inglés. El contexto económico y cultural ha provocado que el inglés ya no sea el protagonista del estudio de idiomas, y que actualmente, el ruso, el alemán y el chino sean los idiomas más solicitados. El reportaje se explica a través de casos personales que se entrelazan con voces expertas y que ofrecen una visión generalizada de los motivos por los cuales el auge del aprendizaje de lenguas extranjeras a Cataluña sea ahora una realidad. El documento ofrece la memoria de preproducción, producción y postproducción del reportaje.
Resum: "Més enllà de l'anglès" is an audiovisual report that discusses the tendency of the Catalan society to study other languages beyond English. Due to the current economic and cultural context, English is no longer the focus when it comes to language study, but nowadays Russian, German and Chinese are the most requested languages. The audiovisual report includes personal cases with expert voices intertwined and offers a general view of the reasons why the rise of learning foreign languages is now a reality in Catalonia. The document provides the memory of preproduction, production and postproduction report.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Estudi idiomes ; Anglès ; Laboral ; Rus ; Turisme ; Adopcions ; Xinès ; Alemany



49 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir