Taller de periodisme per a joves de la societat de la informació. Una proposta
Dabén Florit, Maria
Marín, Enric, 1956- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 74 pag.
Resum: L'educació mediàtica ha estat tradicionalment menyspreada en el currículum escolar. En les següents pàgines es presenta el full de ruta d'un taller per a joves a partir dels 14 anys que estiguin interessants en aprendre sobre el món de la comunicació. El treball es divideix en una part més abstracta, un marc que situa el projecte i el justifica, i la proposta pròpiament, en què es defineix el taller, el públic al què es dirigeix, els objectius, la metodologia docent i els continguts que proposo desenvolupar en el curso.
Resum: La educación mediática ha sido tradicionalmente menospreciada en el currículum escolar. En las siguientes páginas se presenta la hoja de ruta de un taller para jóvenes a partir de 14 años que estén interesados en aprender sobre el mundo de la comunicación. Dicho trabajo se divide en una parte más abstracta, un marco que sitúa el proyecto y lo justifica, y la propuesta propiamente, en que se define el taller, el público al que se dirige, los objetivos, la metodología docente y los contenidos que propongo para desarrollar en el curso.
Resum: Media educations have traditionally been underestimated in the school. In the following pages, the reader can find a roadmap of a course for young from 14 who are interested in learning about the world of communication. The work is divided into an abstract part, a framework that places the project and justified, and the proposal itself, with the specification of the audience it targets, objectives, teaching methodology and the content that I propose to develop in the course.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Taller de periodisme ; Societat informació ; Internet ; Ensenyament ; Joves



74 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2023-07-11



   Favorit i Compartir