"Ser escritor en el siglo XXI". Reportaje en forma de libro sobre el sector editorial
Doménech Castel, Lorena
García Altadill, Elisabet, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 143 pag.
Resum: El sector editorial viu immers en una crisi no només econòmica, sinó també estructural. La irrupció de la digitalització ha suposat un canvi de paradigma així com la multiplicació de les opcions de difusió. Davant la dificultat d'accés a les editorials tradicionals, són molts els escriptors que escullen camins alternatius. Però ¿poden els escriptors dedicar-s'hi professionalment avui en dia? El present reportatge escrit aborda la qüestió i indaga en les possibilitats amb què compten els qui pretenen viure de l'escriptura. Adopta forma de llibre i serà publicat. A més, inclou contingut audiovisual inserit mitjançant codis QR.
Resum: El sector editorial vive inmerso en una crisis no sólo económica, sino también estructural. La irrupción de la digitalización ha supuesto un cambio de paradigma así como la multiplicación de opciones de difusión. Ante la dificultad de acceso a las editoriales tradicionales, son muchos los escritores que optan por vías alternativas. Pero, ¿pueden los escritores dedicarse profesionalmente a ello a día de hoy? El presente reportaje escrito aborda tal cuestión e indaga en las posibilidades con las que cuentan quienes pretenden vivir de la escritura. Adopta forma de libro y será publicado. Además, incluye contenido audiovisual insertado mediante códigos QR.
Resum: The publishing industry is immersed not only in a financial, but also in a structural crisis. The irruption of digitization has been a paradigm shift and the increasing of new broadcast options. Given the difficulty of access to traditional publishers, there are many writers who choose alternative ways. But, can writers perform this task professionally today? This written report approaches that issue and explores the possibilities that writers has. This project is presented in form of book and will be published. It also includes audiovisual content inserted via QR codes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Sector editorial ; Escriptors ; Llibre ; Escriptura ; Digitalització ; Editorials ; Llibreries



143 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir