Les televisions locals a la corda fluixa. Anàlisi dels continguts de les graelles de les televisions de proximitat de l'Empordà
Gràcia Bell-lloch, Mireia
Soriano Clemente, Jaume, 1965- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 115 pag.
Resum: L'objectiu d'aquest treball és comprovar a través de l'estudi de cas de les tres televisions de les comarques de l'Alt i Baix Empordà -Canal 10 Empordà, Empordà Televisió i Televisió Costa Brava- si els continguts que emeten aquestes emissores responen al concepte teòric de continguts de proximitat. La investigació es basa en una aproximació qualitativa elaborada a través d'entrevistes als responsables dels mitjans de proximitat i altres actors implicats en les emissores escollides; l'anàlisi dels continguts de les graelles de les tres televisions durant una setmana; i documentació sobre televisió digital, comunicació i mitjans locals.
Resum: El objetivo de este trabajo es comprobar mediante el estudio de caso de las tres televisiones de las comarcas del Alt y el Baix Empordà -Canal 10 Empordà, Empordà Televisió y Televisió Costa Brava- si los contenidos que emiten estas emisoras responden al concepto teórico de contenidos de proximidad. La investigación se basa en una aproximación cualitativa elaborada mediante entrevistas a los responsables de los medios de proximidad y otros actores implicados en las emisoras elegidas; el análisis de contenidos de las parrillas de las tres televisiones durante una semana; y documentación sobre televisión digital, comunicación y medios locales.
Resum: The aim of this research is to prove through the case study of the three televisions in the region of the Alt and Baix Empordà -Canal 10 Empordà, Empordà Televisió and Televisió Costa Brava-, if the contents that these stations broadcast match with the theorical concept of proximity contents. The research is based on a qualitative approach developed by interviewing the responsible means of proximity and other actors involved in the chosen stations; content analysis of the three grills television for a week; and documentation about digital television, communications and local media.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Continguts ; Qualitat ; Televisió ; Proximitat ; Local ; Catalunya ; Empordà



115 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-31, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir