Estudi pioner de la reproducció de la mona llanosa a l'Amazones
Bowler, Mark (San Diego Zoo Global Institute for Conservation Research (Estats Units))
Mayor Aparicio, Pedro Ginés (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Títol variant: Estudio pionero de la reproducción del mono barrigudo en el Amazonas
Data: 2014
Resum: La regió amazònica està patint una reducció en la densitat de primats a causa de la seva sobreexplotació. Investigadors de la UAB han realitzat, per primera vegada, un estudi que permet estimar la capacitat de recuperació de les poblacions de vida lliure de la mona llanosa a l'Amazones. Aquesta investigació ha tret a la llum informació molt important per gestionar i protegir les poblacions d'aquesta espècie, i suggereix la necessitat de realitzar estudis similars en altres primats del bosc humit tropical per millorar les estratègies de conservació.
Resum: La región amazónica está sufriendo una reducción en la densidad de primates debido a su sobreexplotación. Investigadores de la UAB han realizado, por primera vez, un estudio que permite estimar la capacidad de recuperación de las poblaciones de vida libre del mono barrigudo en el Amazonas. Esta investigación ha sacado a la luz información muy importante para gestionar y proteger las poblaciones de esta especie, y sugiere la necesidad de realizar estudios similares en otros primates del bosque húmedo tropical para mejorar las estrategias de conservación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 78.5 KB

Español
3 p, 170.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-10-31, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir