Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/125934
Propuesta de la estrategia de marketing para la creación de un punto de venta de Díselo con Chocolate de Nestlé Caja Roja
Garlito Expósito, Alba
Enrique, Ana Ma., (Ana María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 196 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Resum: Aprofitant el valor afegit i diferencial que ofereix Díselo con Chocolate amb el seu servei de personalització de caixes de bombons, i el reconeixement de Nestlé, es proposa crear un punt de venda per a la marca. La seva finalitat no és únicament comercial sinó que pretén mostrar-se com el vincle mitjançant el qual el consumidor convisqui, experimenti i es relacioni amb la marca. Per fer d’aquest un espai únic i l’inici del que podria ser una franquícia, es presenta un plantejament estratègic que contempla i valora fins l’últim detall del que podria suposar l’abans i el desprès per a una gran marca.
Resum: Aprovechando el valor añadido y diferencial que ofrece Díselo con Chocolate con su servicio de personalización de cajas de bombones, y el reconocimiento de Nestlé, se propone crear un punto de venta para la marca. Su fin no es meramente comercial sino que pretende mostrarse como el vínculo mediante el cual el consumidor conviva, experimente y se relacione con la marca. Para hacer de éste un espacio único y el inicio de lo que podría ser una franquicia, se presenta un planteamiento estratégico que contempla y valora hasta el último detalle de lo que puede suponer el antes y el después para una gran marca.
Resum: Leveraging the distinguishing and added value that “Díselo con Chocolate” offers with its branding service of chocolate boxes, and the recognition of Nestlé, is intend to create a retail point of sale for the brand. Its purpose is not purely commercial but pretends to be shown as the link by customers to coexist, experience and relate with the brand. To make this a unique place and capable to be the start of a franchise, a strategic approach is presented considering and caring to the last detail of what involves the before and after for a great brand.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Xocolata ; Nestlé ; Caja Roja ; Punt de venda ; Estratègia ; Marketing



196 p, 3.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-03, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir