Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/126058
Marketing sensorial en el punto de venta: el caso Hollister
Romera Ferrera, Jennifer
Lorite, Nicolás, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 62 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Resum: El present estudi tracta sobre l'anomenat màrqueting sensorial aplicat a un punt de venda, concretament en botigues de roba. S'hi repassen algunes teories, casos i estudis previs sobre la utilització de determinades tècniques de màrqueting aplicades al punt de venda general, relacionat amb l'experiència del consumidor. També s'analitzen les característiques i peculiaritats de cada sentit (excloent el gust). Posteriorment, es realitza un estudi pràctic i una prova experimental sobre el cas concret d'un punt de venda de la marca Hollister, amb l'objectiu d'extreure conclusions sobre l'ús de les seves tècniques.
Resum: El presente estudio trata sobre el llamado marketing sensorial aplicado a un punto de venta, concretamente en tiendas de ropa. En él se repasan algunas teorías, casos y estudios previos sobre la utilización de determinadas técnicas de marketing aplicadas al punto de venta general, relacionado con la experiencia del consumidor. También se analizan las características y peculiaridades de cada sentido (excluyendo el gusto). Posteriormente, se realiza un estudio práctico y una prueba experimental sobre el caso concreto de un punto de venta de la marca Hollister, con el objetivo de extraer conclusiones sobre el uso de sus técnicas.
Resum: This study talks about the so-called sensory marketing applied to a point-of-sale, particularly in clothing stores. Some theories, cases and previous studies on the use of marketing techniques applied to all kind of points of sale, are reviewed, related to the consumer experience. The characteristics and peculiarities of each sense (excluding taste) are also discussed. There is also a case study about the brand Hollister and its shop, in order to draw conclusions about its techniques.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Marketing sensorial ; Sentits ; Punt de venda ; Hollister ; botiga de roba



62 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-04, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir