El sexismo en la publicidad de juguetes : Estudio sobre la influencia sexista de los anuncios de juguetes en niños y niñas
Santos Gracia, Miriam
Lorite, Nicolàs, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 88 pag.
Resum: Aquest estudi esta enfocat en mesurar la influencia sexista que els anuncis de joguines poden generar als més petits de la societat actual: els nens i nenes. Pretén conèixer en quin grau els diferents valors sexistes que s'amaguen en els anuncis de les grans marques de joguines influencien tant en el moment d'escollir amb quina joguina jugar com en el moment de relacionar-se amb els altres. A més a més, també pretén saber si existeixen altres factors que ajuden a aquesta publicitat de joguines a transmetre valors sexistes.
Resum: Este estudio está enfocado en medir la influencia sexista que los anuncios de juguetes pueden generar en los más pequeños de la sociedad actual: los niños y niñas. Pretende conocer en qué grado los diferentes valores sexistas que se esconden en los anuncios de las grandes marcas jugueteras influencian tanto en el momento de elegir con qué jugar como en el momento de relacionarse con los demás. Además, también pretende averiguar si existen otros factores que ayudan a esta publicidad juguetera a transmitir valores sexistas.
Resum: This study is focused on measuring the sexist influence that the toy advertising can generate in the youngest of the dairy society: the children. The aim is to find how much the different sexist values that hidden in the advertising of the big toy brands influence at the moment to choose which toy to play and at the moment to be related to others. Moreover, the aim is also to know if there are other factors that help this toy advertising to convey sexist values.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Infància ; Sexisme ; Joguina ; Publicitat



88 p, 7.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-05, darrera modificació el 2023-02-05



   Favorit i Compartir