Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/126112
Mecanismes d'adaptació de Listeria monocytogenes que augmenten el risc en aliments llestos pel consum
Martínez Garcia, Maria
Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Microbiologia [816]
Titulació: Microbiologia [2500502]
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Listèria monocitògena ; Aliments ; Microbiologia ; Contaminació ; Infeccions per listèria ; Listeria monocytogenes



1 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2014-11-06, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir