La representació dels personatges de la Família Super3 des d'una perspectiva de gènere
Mejias Muñoz, Marta
Palencia Villa, Rosa María, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 54 pag.
Resum: Parteixo de la base de que la perspectiva de gènere és una mirada indispensable en els mitjans de comunicació i de que la infantesa és l'etapa de la socialització en la que es configura amb major força l'imaginari social. Així, apareix la necessita de conèixer com són representats els personatges televisius dels continguts que consumeixen els infants catalans, concretament de la Família Super3, els personatges que són el fil conductor de la cadena el Club Super 3.
Resum: Parto de la base de que la perspectiva de género es una mirada indispensable en los medios de comunicación y de que la infancia es la etapa de la socialización en la que se configura con mayor fuerza el imaginario social. Así, aparece la necesidad de conocer como son representados los personajes televisivos de los contenidos que consuman los niños catalanes, concretamente de la Familia Super 3, los personajes que son el hilo conductor de la cadena el Club Super 3.
Resum: I consider that there is the need to apply a gender perspective in mass media and I think that childhood is a socialization period when collective imaginary is most constructed. So, it appears the need of knowing how characters which appear in the contents which catalan children consume are represented, specifically the characters of the Familia Super3, the character the star in the channel el Club Super 3.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Gènere ; Infantesa ; Rol



54 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-06, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir