We're not gonna take it : La censura franquista en la música pop-rock anglosajona. Testimonios, censura y medios de comunicación (1939-1975)
Ramis Plomer, Aina
Soriano Clemente, Jaume, 1965- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 68 pag.
Resum: El present treball té com a finalitat la investigació de la censura que va caracteritzar els mitjans de comunicació durant l'època franquista enfocada a la música pop-rock anglosaxona. Es pretén explicar de quina manera aquesta censura va caracteritzar l'Espanya de Franco. S'aporten testimonis orals que ajuden a reforçar la censura que expliquen les fonts documentals.
Resum: El presente trabajo tiene como finalidad la investigación de la censura que caracterizó los medios de comunicación durante la época franquista enfocada a la música pop-rock anglosajona. Se pretende explicar de qué manera esta censura caracterizó la España de Franco. Se aportan testimonios orales que ayudan a reforzar y entender la censura que explican las fuentes documentales.
Resum: This work aims to research the censorship that characterized the media during the Franco era focused on English pop-rock music. We want to explain how this censorship characterized Franco's Spain. We give oral testimonies that help to understand the censorship that's in the documentary sources.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Franquisme ; Rock ; Censura



68 p, 1018.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-10, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir