Panenka, un gol a la crisis del periodismo en papel
Requena Marcet, Roger
Mateo, Rosario de, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 47 pag.
Resum: Pla empresarial de la revista Panenka, una publicació mensual en paper, escrita en llengua castellana i nascuda el 2011, que tracta el futbol des de diferents perspectives socials, històriques, culturals o polítiques, a partir de continguts atemporals, ja siguin entrevistes, reportatges o articles en profunditat, que intenten defugir dels tòpics de l'actualitat. El Pla Empresarial de Panenka mostra el funcionament i estructura de la revista, una publicació en paper capaç de néixer i sobreviure en temps de crisi econòmica i dels mitjans de comunicació, especialment en aquest suport.
Resum: Plan empresarial de la revista Panenka, una publicación mensual en papel, escrita en lengua castellana y nacida en 2011, que trata el fútbol desde diferentes perspectivas sociales, históricas, culturales o políticas, a partir de contenidos atemporales, ya sean entrevistas, reportajes o artículos en profundidad, que intentan huir de los tópicos de la actualidad. El Plan Empresarial de Panenka muestra el funcionamiento y estructura de la revista, una publicación en papel capaz de nacer y sobrevivir en tiempos de crisis económica y de los medios de comunicación, especialmente en este soporte.
Resum: Business Plan of Panenka, a monthly paper magazine, written in Spanish and born in 2011, that talks about football from different perspectives, social, historical, cultural or political, from timeless content, including interviews, or in-depth articles that attempt to avoid the clichés of today. The Business Plan of Panenka shows the structure and functioning of the magazine, a publication on paper that can be born and survive in times of economic crisis and the media, especially in this medium.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Panenka ; Paper ; Futbol



47 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-10, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir