Projecte empresarial i anàlisi de viabilitat : Petits Periodistes
Guirado Rodríguez, Núria
Mateo, Rosario de, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 89 pag.
Resum: "Petits Periodistes" és una empresa que ofereix un servei de reforç escolar de la llengua catalana per infants d'entre 5 i 15 anys matriculats a les escoles de la ciutat de Terrassa. A més, representa un petit tast pels alumnes de la praxis professional del periodista. Els nens i nenes treballen la llengua catalana mentre realitzen una revista trimestral del centre on estan escolaritzats.
Resum: "Petits Periodistes" es una empresa que ofrece un servicio de refuerzo escolar de la lengua catalana para niños de entre 5 y 15 años matriculados en las escuelas de la ciudad de Terrassa. Además, representa una pequeña muestra para los alumnos de la praxis profesional del periodista. Los niños trabajan la lengua catalana mientras llevan a cabo una revista trimestral del centro dónde están escolarizados.
Resum: "Petits Periodistes" It is an enterprise that offers a service of school support and tutoring of Catalan language for kids between 5 and 15 years old enrolled in the schools of Terrassa. Moreover, it represents a small sample for the students of the professional practice in journalism. Children work and improve the Catalan language meanwhile they do a quarterly magazine of their school.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Infants ; Educació ; Periodisme



89 p, 40.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-11, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir