Plataforma de gamificació
Martín Maseda, Iván
Gonzàlez, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Plataforma de gamificación
Títol variant: Gamification platform
Data: 2014-06-29
Resum: L'ús de la mecànica del joc en els negocis és una cosa cada vegada més comú. En aquest projecte s'ha desenvolupat una plataforma de suport a la implementació d'estratègies de gamification per a qualsevol mercat. La plataforma és una eina de codi obert que permet a la persona a càrrec de dissenyar l'estratègia de gamification, aplicar-la a un conjunt d'usuaris.
Resum: La utilización de mecánicas de juego en los negocios es algo cada vez más habitual. En este proyecto se ha desarrollado una plataforma de soporte a la aplicación de estrategias de gamificación sobre cualquier mercado. La plataforma, es una herramienta web open source que permite a la misma persona encargada de diseñar la estrategia de gamificación, aplicarla sobre un conjunto de usuarios.
Resum: The use of game mechanics in business is something increasingly common. This project has developed a platform to support the implementation of gamification strategies for any market. The platform is an open source web tool that allows the person in charge of designing the gamification strategy, to apply it to a set of users.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Plataforma de gamificació ; Webapp ; MongoDB ; Schemaless database ; Mecànicas de joc ; Estratègia de gamificació ; Motivació de la interacció ; Compromís del client ; Plataforma de gamificación ; Mecánicas de juego ; Estrategia de gamificación ; Motivación de la interaccion ; Compromiso de clientes ; Gamification platform ; Game mechanics ; Gamification strategy ; Motivation of interaction ; Customer engagement



9 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir