UNIT4 - Finances : Business analytics for financials
Laredo Quesada, Eric
Roca i Marvà, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: UNIT4 - Finances : Analítica empresarial per a financers
Títol variant: UNIT4 - Finanzas : Analítica empresarial para financieros
Data: 2014-06-27
Resum: Gestionar la informació a les empreses es cada vegada més important. La informació es vital per a la presa de decisions, el creixement i la gestió d'empreses. Però com fas per gestionar la informació, la resposta és Business Intelligence. Business intelligence és un conjunt d'estratègies i eines per explorar i analitzar informació estructurada sobre una àrea enfocant-les a l'administració i creació de coneixement, en resum Business Intelligence ens apropa als sistemes d'informació i a la presa de decisions. Però segons GARTNER la maduració de Business Intelligence està donant lloc a Business Analytics. Business Analytics és una evolució de Business Intelligence amb un èmfasi en l'anàlisi estadístic. Unit 4 té un programa ekon per gestionar les finances de les empreses, però aquesta no es visual i es complicada d'entendre. Per això el projecte consisteix en crear un model de Business Analytics específic per finances utilitzant les eines de Unit4 per passar de ekon a Business Analytics.
Resum: Gestionar la información en las empresas es cada vez más importante. La informació es vital para a la toma de decisiones, el crecimiento y la gestión de empresas. Pero como haces para gestionar la información, la respuesta es Business Intelligence. Business intelligence es un conjunto de estrategia y herramientas para explorar y analizar información estructurada sobre una área enfocándola a la administración y creación de conocimiento, en resumen Business Intelligence nos acerca a los sistemas de información y a la presa de decisiones. Pero según GARTNER la maduración de Business Intelligence esta dando lugar a Business Analytics. Business Analytics es una evolución de Business Intelligence con énfasis en el análisis estadístico. Unit 4 tiene un programa ekon para gestionar las finanzas de las empresas, pero esta no es visual y es complicada de entender. Por eso el proyecto consiste en crear un modelo de Business Analytics específico para finanzas utilizando las herramientas de Unit4 para pasar de ekon a Business Analytics.
Resum: Manage the information in the companies is becoming more important day by day. The information is a vital part for the decisionmaking, growth and for the management of companies. But the problem is how do you make for manage information? The answer is Business Intelligence. Business Intelligence is a set of strategies and tools for explore and analyze structured information focusing them to a particular area and knowledge creation. According to Gartner the maturation of Business Intelligence is giving way to Business Analytics. Business Analytics is the evolution of Business Intelligence with an emphasis in statistical analysis. Unit has a program called ekon, this program is designed to manage the finances of a company but this program isn't visual, and it's complicated to understand. For this reasons, the project consists in create a model of Business Analytics for Financials with the tools of Unit4 to transform the models in ekon to models in Business Analytics.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Anàlisis ; Business Analytics ; Business Intelligence ; Informació ; Análisis ; Información ; Analysis ; Information



9 p, 726.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir