La figura del planner en el mundo de la publicidad
Kwak, Jiwon
Roca, David, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 81 pag.
Resum: En aquest estudi, s'investiga la figura dins de l'estructura de les agències, integrant les opinions dels professionals en la planificació estratègica. Per conèixer amb més detall la situació actual del planner a Espanya, s'ha entrevistat a cinc planners. Ells han indicat que la incorporació del planner a Espanya és recent i la figura encara està en desenvolupament. Mentre el seu paper tradicional s'enfocava en la capacitat analítica, que segueix sent una de les qualitats del planner, a més, actualment també es té en compte l'aspecte polivalent, el punt creatiu, sintètic i sobretot l'estratègic.
Resum: En este estudio, en base a la investigación de la figura del planner dentro de la estructura de agencias, se han integrado las opiniones de los profesionales de la planificación estratégica. Para conocer la situación actual del planner en España, se han entrevistado cinco planners. Ellos han indicado que la incorporación del planner en España es reciente y la figura todavía está en desarrollo. Mientras su papel tradicional se enfocaba en la capacidad analítica, ahora se valora más el aspecto polivalente, el punto creativo, sintético y sobre todo el estratégico.
Resum: This study, based on the investigation of the planner in the agency structure, contains the opinions from the professionals in the strategic planning. To get to know more about the actual situation of planners in Spain, a total of five planners were interviewed. They indicated that the introduction of planner in Spain has been not so long and the role of planner is still growing. While the traditional role of planner has been focused on the analytic capacity which is still one of the attributes for planner, now being polyvalent becomes more and more important -being creative, synthetic and, above all, being strategic.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Planner ; Planificador estratègic ; Publicitat



81 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-12-19, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir