Web of Science: 25 cites, Google Scholar: cites,
The measurement and impact of university teacher development programs
Chalmers, Denise (University of Western Australia)
Gardiner, Di (University of Western Australia)

Títol variant: L'avaluació i l'impacte dels programes de desenvolupament de professors universitaris
Títol variant: La medición y el impacto de los programas de desarrollo de profesores universitarios
Data: 2015
Resum: Los programas de desarrollo de maestros han formado parte del panorama de la educación superior de habla inglesa durante más de cuarenta años. En la actualidad existe un acuerdo general sobre el impacto positivo que tienen los programas de desarrollo de profesores en los maestros y estudiantes; sin embargo, el alcance y la duración de su impacto en la cultura de la disciplina y las instituciones están más bien poco documentados y evidenciados. Existe una clara necesidad de una investigación rigurosa sobre el impacto de los programas de desarrollo de los maestros, que se ve más profundamente y más allá de los profesores que participan en los programas. El objetivo de este trabajo es hacer uso de la investigación y la literatura inglesa para identificar el impacto y la eficacia de los programas y actividades de desarrollo de maestros y proponer un marco para la medición sistemática y la recopilación de información sobre la eficacia de estos programas. Se argumenta que estas medidas e indicadores tienen que pasar del paradigma de investigación al paradigma de evaluación para que puedan informar a los programas de desarrollo y mejora docente actuales y futuros. Deben diseñarse programas en la etapa de planificación para construir una base de evidencia que permita a investigadores y profesionales hacer preguntas más complejas sobre dónde y sobre quién tienen impacto los programas y por qué.
Resum: Teacher development programs have been part of the English speaking higher education landscape for over 40 years. There is now general agreement that teacher development programs have a positive impact on teachers and students, yet the extent and longevity of their impact on the culture of the discipline and the institutions are less well researched and evidenced. There is clearly a need for ongoing and rigorous research on the impact of teacher development programs that looks deeper and beyond the teachers who participate in the programs. The focus of this paper is to draw on the English research and literature to identify the impact and effectiveness of teacher development programs and activities and propose a framework for the systematic measurement and collection of information on the effectiveness of these programs. It is argued that these measures and indicators need to move from the research paradigm to the evaluation paradigm so that they can inform ongoing and future teacher development programs and enhancement. Programs from the planning stage should be designed to build an evidence base that will enable researchers and practitioners to ask more complex questions on where and on whom the programs have an impact, and why they have impact.
Resum: Els programes de desenvolupament de mestres han format part del panorama de l'educació superior de parla anglesa durant més de quaranta anys. En l'actualitat existeix un acord general sobre l'impacte positiu que tenen els programes de desenvolupament de professors en els mestres i estudiants, però l'abast i la durada del seu impacte en la cultura de la disciplina i les institucions estan més aviat poc documentats i evidenciats. Hi ha una clara necessitat d'una investigació rigorosa sobre l'impacte dels programes de desenvolupament dels mestres que miri més profundament i més enllà dels professors que participen en els programes. L'objectiu d'aquest treball és fer ús de la investigació i la literatura anglesa per identificar l'impacte i l'eficàcia dels programes i activitats de desenvolupament de mestres i proposar un marc per a la mesura sistemàtica i la recopilació d'informació sobre l'eficàcia d'aquests programes. S'argumenta que aquestes mesures i indicadors han de passar del paradigma d'investigació al paradigma d'avaluació perquè puguin informar els programes de desenvolupament i millora docent actuals i futurs. S'han de dissenyar programes en l'etapa de planificació per construir una base d'evidència que permeti a investigadors i professionals fer preguntes més complexes sobre on i sobre qui tenen impacte els programes, i per què.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Teacher development programs ; Evaluation and monitoring ; Impact ; Measuring effectiveness ; University ; Programas de desarrollo docente ; Evaluación y seguimiento ; Impacto ; Medición de la eficacia ; Universidad ; Programes de desenvolupament docent ; Avaluació i seguiment ; Impacte ; Avaluació de l'eficàcia ; Universitat
Publicat a: Educar, Vol. 51 Núm. 1 (2015) , p. 53-80 (Monográfico) , ISSN 2014-8801

Adreça original: https://educar.uab.cat/article/view/v51-n1-chalmers-gardiner
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Educar/article/view/287035
DOI: 10.5565/rev/educar.655


28 p, 196.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Educar
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2014-12-21, darrera modificació el 2021-12-11



   Favorit i Compartir