Viabilitat del trasllat d'una ruta d'una companyia aèria dins el sistema aeroportuari català
Mesas Ruiz, Èric
Ramos González, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 79 pag.
Resum: En aquest projecte s'exposa la possibilitat de traslladar rutes del conjunt de companyies aèries que existeixen al mercat de l'aeroport de Barcelona - El Prat als altres aeroports catalans secundaris, Girona - Costa Brava i Reus. Per fer-ho s'analitzen tots els inputs que entren a l'equació, és a dir, tant els aeroports i el que els envolta i afecta com les diferents companyies aèries. D'aquesta manera s'aconseguirà crear una graella abstracta on saber quins són els avantatges i els inconvenients per a cada una d'elles.
Resum: En este proyecto se expone la posibilidad de trasladar rutas del conjunto de aerolíneas que existen en el mercado del aeropuerto de Barcelona - El Prat a los otros aeropuertos catalanes secundarios, Girona - Costa Brava y Reus. Para realizarlo se analizan todos los inputs que juegan en la ecuación, es decir, tanto los aeropuertos y lo que los envuelve y afecta como las distintas aerolíneas. De este modo se conseguirá crear una tabla abstracta donde visualizar cuales son las ventajas y los inconvenientes para cada una de ellas.
Resum: In this project is exposed the possibility to transfer routes of the set of airlines that now a days are in the market from the Barcelona - El Prat airport to the other secondary Catalonian airports, Girona - Costa Brava and Reus. To do it, we analyze all the inputs which have a role in the equation, in other words, both the airports and the stuff that surrounds and affects those infrastructures, and the different airline's types. This way we acquire an abstract table where scan which are the advantages and disadvantages for each of them.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aviació comercial ; Línies aèries ; Aeroports ; Barcelona (Catalunya) ; Girona (Catalunya) ; Reus (Catalunya)



79 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-01-26, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir