Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/129226
Assaig de les propietats funcionals dels aliments en cultius cel·lulars.
Gascon Nogueras, Anna
Bassols Teixidó, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013
Descripció: 24 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Nota: Títol del póster : The assay of food functional properties using cell cultures.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis ; Text



24 p, 1.1 MB

Póster en anglès
1 p, 991.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-02-11, darrera modificació el 2016-04-25



   Favorit i Compartir