Assaig de les propietats funcionals dels aliments en cultius cel·lulars
Gascon Nogueras, Anna
Bassols Teixidó, Anna Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2013
Description: 24 pag.
Note: Títol del póster : The assay of food functional properties using cell cultures.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text



24 p, 1.1 MB

Póster en anglès
1 p, 991.7 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-02-11, last modified 2022-05-05



   Favorit i Compartir