Processos de descafeïnament
Arias Rubio, Daniel
Capellas Puig, Marta, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
| Data: |
2013 |
| Descripció: |
1 pag. |
| Resum: |
L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és publicar un article divulgatiu sobre els processos de descafeïnament a la Viquipèdia . Hi ha força informació tècnica sobre el descafeïnament disponible a Internet en diferents formats. Els meus objectius son obtenir aquesta informació, contrastar-la, endreçar-la i redactar-la de manera que pugui ser entesa sense grans coneixements en temes concrets de la ciència i la tecnologia. |
| Nota: |
Títol del póster : Decaffeination. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Català |
| Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Document: |
Treball final de grau ; Text |
8 p, 333.9 KB
|
Póster en anglès
1 p, 395.0 KB
|
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Treballs de Fi de Grau >
Facultat de Veterinària. TFG
Registre creat el 2015-02-11, darrera modificació el 2024-05-25