Medi ambient i gestió de les platges de Menorca com a recurs natural turístic
La Clika (Grup de recerca)
Aguilera, Arantxa
Aranda, Roger
Olmedo, Eduard
Pérez, Héctor
Rieradevall, Joan, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Boada, Martí, 1949- , tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Hierro Gutiérrez, Almudena, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)
Duch Cortinas, Jordi, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2014
Descripció: 313 pag.
Resum: A l'any 2007 es va realitzar un projecte per estimar la qualitat ambiental de les platges de Menorca a partir de la implantació d'un sistema d'indicadors de pressió ambiental. A partir d'aquest projecte, es seleccionen un total de 11 indicadors representatius per implantar-los en el projecte 2014 i es realitza una selecció de 8 platges del sud del litoral de Menorca representatives segons cada tipologia (urbana, semiurbana i verge), ja que el projecte té com a objectiu veure l'evolució que han tingut les diferents tipologies de platges des de l'any 2007 mitjançant la implantació del sistema d'indicadors de pressió ambiental.
Resum: En el año 2007 se realizó un proyecto para estimar la calidad ambiental de las playas de Menorca a partir de la implantación de un sistema de indicadores de presión ambiental. A partir de este proyecto, se seleccionan 11 indicadores representativos para implantarlos en el proyecto de 2014 y se realiza una selección de 8 playas del sur del litoral Menorquín según cada tipología (A (urbana), B (semiurbana), C (virgen)), ya que el proyecto tiene como objetivo ver la evolución que han tenido las diferentes tipologías de playas desde 2007 mediante la implantación del sistema de indicadores de presión ambiental.
Resum: In the year 2007 a thesis was conducted to estimate the environmental quality of the beaches of Menorca using a system of environmental pressure indicators. From this project, we selected a total of 11 main indicators to use them in the same thesis in the year 2014 we also made a selection of eight beaches in the south coast of Menorca, which could be a representation of each different kind of beach (urban, semiurban and virgin), because the project aims to see the evolution that the different types of beaches have from 2007 until present through the implementation of the system of environmental pressure indicators.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Ambientals [959]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Platges ; Aspectes ambientals ; Menorca (Balears) ; Indicadors ambientals ; Sistema sorra ; Pressió ambiental



313 p, 12.2 MB

10 p, 415.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències. TFG

 Registre creat el 2015-03-05, darrera modificació el 2023-05-04



   Favorit i Compartir