Google Scholar: cites
Els materials en terra al jaciment de Forat de Conqueta (Santa Linya, Lleida)
Masvidal Fernández, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria)

Títol variant: Clay material at the site of Forat de Conqueta (Santa Linya, Lleida)
Títol variant: Los materiales en tierra en el yacimiento de Forat de Conqueta (Santa Linya, Lleida)
Data: 2010
Resum: L'article presenta els materials en terra recuperats al jaciment de Forat de Conqueta. S'han recuperat més de 50 fragments d'argiles d'origen fluvial als quals s'ha afegit i barrejat elements vegetals. El material en fang cru podria correspondre a les restes d'una plataforma construïda a la zona del passadís per facilitar la circulació de les persones en aquesta zona.
Resum: The paper the clay materials recovered on the site of Forat de Conqueta. Along the fieldwork more than 50 fragments of clay has been recovered originated fluvial that were mixed with vegetable elements. The clay raw material could be the remains of a kind built platform in the area of the corridor to facilitate movement of people in this area.
Resum: El artículo presenta los objetos en tierra recuperados en el yacimiento de Forat de Conqueta. Se han recuperado más de 50 fragmentos de arcilla de origen fluvial, los cuales se han mezclado con elementos vegetales. El material en barro crudo podría corresponder a algún tipo de plataforma construida en la zona del pasillo para facilitar la circulación de las personas en la misma.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Fang ; Terra ; Torchis ; Estructures peribles ; Forat de conqueta ; Metal, clay ; Fluorescence x-ray ; Perishable structures ; Barro ; Tierra ; Estructuras perecederas
Publicat a: Treballs d'arqueologia, Vol. 16 (2010) , p. 111-114 (Articles) , ISSN 2339-6490

Adreça original: https://revistes.uab.cat/treballsarqueologia/article/view/v16-masvidal
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/TreballsArqueologia/article/view/286919
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/TreballsArqueologia/article/view/v16-masvidal
DOI: 10.5565/rev/tda.35


4 p, 338.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Treballs d'arqueologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2015-03-23, darrera modificació el 2022-12-13



   Favorit i Compartir