Gestión de los recursos aeroportuarios
Miranda i Fuentes, Pau
Napalkova, Liana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2015
Descripció: 76 pag.
Resum: Aquest treball intenta explicar com funciona la gestió dels recursos aeroportuaris enfocats en el costat terra, com es gestionen actualment y com es preveu que es gestionaran en un futur. Conjuntament amb una simulació amb el software SIMIO s'analitza la gestió de aquests recursos i es comprova els problemes actuals i les dificultats de la gestió dels recursos aeroportuaris.
Resum: Este trabajo trata de explicar cómo funciona la gestión de los recursos aeroportuarios enfocados en el lado tierra, como se gestionan actualmente y como se prevé que se van a gestionar en un futuro. Junto a una simulación con el software SIMIO se analizar la gestión de estos recursos y se comprueba los problemas actuales y la dificultad de la gestión de los recursos aeroportuarios.
Resum: This Project is dedicated to the analysis of airport landside resources, as well as the overview of existing and emerging technologies aimed at the management of these resources. Based on using the developed SIMIO simulation model, the existing issues and complexities of airport landside resource management are investigated.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aeroports ; Direcció i administració



76 p, 15.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-03-26, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir