Primera reunió del projecte KONECT
Dooly Owenby, Melinda (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingüe (GREIP))
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials

Títol variant: Primera reunión del proyecto KONECT
Data: 2015
Resum: El projecte Knowledge for Network-based Education, Cognition & Teaching (KONECT) pretén proposar mesures per millorar les habilitats comunicatives i acadèmiques dels estudiants de primària i de secundària per tal de garantir la seva participació responsable en la societat del coneixement. Amb les dades obtingudes s'elaborarà un model de referència educativa que es podrà utilitzar en la formació de docents i en d'altres contextos d'aprenentatge. L'estudi també té com a objectiu contribuir al creixent interès científic en l'anàlisi de les interaccions mediades per ordinador al servei de la construcció del coneixement.
Resum: El proyecto Knowledge for Network-based Education, Cognition & Teaching (KONECT) pretende proponer medidas para mejorar las habilidades comunicativas y académicas de los estudiantes de primaria y secundaria con el fin de garantizar su participación responsable en la sociedad del conocimiento. Con los datos obtenidos se elaborará un modelo de referencia educativa que se podrá utilizar en la formación de docentes y en otros contextos de aprendizaje. El estudio también tiene como objetivo contribuir al creciente interés científico en el análisis de las interacciones mediadas por ordenador al servicio de la construcción del conocimiento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 92.7 KB

Español
2 p, 153.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-03-27, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir