Intolerància a les competicions esportives escolars
Muñoz Moreno, José Luis 1980- (Universitat de València. Departament de Didàctica i Organització Escolar)
Gairín Sallán, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)

Títol variant: Intolerància a les competicions esportives escolars
Data: 2015
Resum: L'Equip de Desenvolupament Organitzacional ha realitzat recentment un estudi en què han participat escolars, esportistes, entrenadors, tècnics esportius, professors, famílies, àrbitres i responsables institucionals i que ha permès diagnosticar les manifestacions i les causes de la intolerància a les competicions esportives escolars. L'estudi ha conclòs amb el disseny i la validació d'un Codi de Conducta que contempla els diversos col·lectius i agents implicats, així com els nivells de regulació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 135.5 KB

Español
3 p, 177.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > CRiEDO (Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-03-27, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir