Estudio histórico, textual y procedimental sobre el Periodismo de inmersión
Cabezas Pedrero, Maria Teresa
Chillón, Albert, 1960-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 59 pag.
Resum: L'objectiu del present treball és fer una aproximació al concepte "Periodisme d'immersió". En primer lloc, es definirà i es realitzarà una exposició de les tècniques que utilitza i les seves singularitats. A continuació, es durà a terme un recorregut històric des dels seus inicis fins a la situació actual, en el que es caracteritzaran els autors principals d'aquesta modalitat. Finalment, s'analitzaran dos textos de Hunter S. Thompson y Günter Wallraff, dos autors destacats.
Resum: El objetivo del presente trabajo es hacer una aproximación al concepto "Periodismo de inmersión". En primer lugar, se definirá el mismo y se realizará una exposición de las técnicas y de las diferentes singularidades con las que cuenta. A continuación, se llevará a cabo un recorrido histórico desde sus inicios hasta la situación actual, en el que se caracterizarán los autores principales de esta modalidad. Finalmente, se analizarán dos textos de Hunter S. Thompson y Günter Wallraff, dos autores destacados.
Resum: The purpose of this study is to approach the concept of "Immersion Journalism". First, it will be defined and its techniques and features will be exposed. Then, its authors, origins, evolution and current status will be discussed. Finally, two texts of renowned authors Hunter S. Thompson and Günter Wallraff will be analyzed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Periodisme d'immersió ; Història ; Wallraff, Günter ; Thompson, Hunter S



59 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-04-08, darrera modificació el 2022-11-23



   Favorit i Compartir