Sermón que, en la solemnísima fiesta de Acción de Gracias, por la recuperación de la imagen y restauración del famoso cuadro de S. Antonio de Murillo
Fernández, Cayetano, 1820-1901
Imprenta y Librería A. Izquierdo y Sobrino

Publicació: Sevilla : A. Izquierdo y Sobrino, 1875
Descripció: 40 p.
Resum: Es tracta d'un sermó pronunciat per Cayetano Fernández, prevere, el dia 13 d'octubre de 1875 a Sevilla, amb motiu de la recuperació i posterior restauració de l'obra La visión de San Antonio de Padua, de Bartolomé Esteban Murillo (1656). L'any 1874 un lladre va retallar la figura del sant del quadre per vendre-la a un antiquari nordamericà. Aquest, però, va retornar el retall a la catedral de Sevilla, el que va permetre restaurar la pintura per part del pintor Salvador Martínez Cubells.
Resum: Se trata de un sermón pronunciado por Cayetano Fernández, sacerdote, el día 13 de octubre de 1875 en Sevilla, con motivo de la recuperación y posterior restauración de la obra La visión de San Antonio de Padua, de Bartolomé Esteban Murillo (1656). El año 1874 un ladrón recortó la figura del santo del cuadro para vendérsela a un anticuario norteamericano. Éste, sin embargo, devolvió el recorte a la catedral de Sevilla, lo que permitió restaurar la pintura por parte del pintor Salvador Martínez Cubells.
Resum: It is a sermon by the priest Cayetano Fernández, on 13 October 1875 in Seville, about the recovery and subsequent restoration of the work La visión de San Antonio de Padua, by Bartolomé Esteban Murillo (1656). In 1874 a thief cut the figure of the saint from the painting to sell it to an American antique dealer. However he returned it back to the cathedral of Seville, which allowed the painting to be restored by the artist Salvador Martínez Cubells.
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Murillo, Bartolomé Esteban, 1617-1682
Localització: Col·lecció particular



22 p, 18.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2015-05-06, darrera modificació el 2024-04-09



   Favorit i Compartir