Estudi ambiental de l'ús de la xarxa d'aigua potable a municipis petits i mitjans
Sanjuan Delmas, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Estudio ambiental del uso de la red de agua potable en municipios pequeños y medianos
Títol variant: Environmental Study of the Use of the Water Network in Small and Medium Municipalities
Data: 2015
Resum: Conèixer els patrons de consum d'aigua i electricitat de les xarxes d'abastament d'aigua potable és necessari per determinar quins factors influeixen en l'impacte ambiental i poder actuar per reduir aquest impacte. L'article presenta l'anàlisi estadística d'una mostra de 50 ciutats petites i mitjanes de l'estat espanyol, aportant dades generals així com definint models per a l'estimació de variables com el consum elèctric o la longitud de la xarxa en altres municipis.
Resum: Conocer los patrones de consumo de agua y electricidad de las redes de abastecimiento de agua potable es necesario para determinar qué factores influyen en el impacto ambiental y poder actuar para reducir este impacto. El artículo presenta el análisis estadístico de una muestra de 50 ciudades pequeñas y medianas de España, aportando datos generales así como definiendo modelos para la estimación de variables como el consumo eléctrico o la longitud de la red en otros municipios.
Resum: Understanding the patterns of consumption of water and electricity in water supply networks is needed to determine which factors influence the environmental impacts reduce its environmental burdens. The article presents a statistical analysis of a sample of 50 small and medium municipalities in Spain, including general information and defining models for estimating variables such as power consumption or the length of the network in other municipalities.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 88.5 KB

Español
2 p, 159.7 KB

English
2 p, 160.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-05-18, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir