El rol de la localització espacial en la memòria de treball visual
Castellà Mate, Judit (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: The Role of Spatial Location in Visual Working Memory
Títol variant: El rol de la localización espacial en la memoria de trabajo visual
Títol variant: The Role of Spatial Location in Visual Working Memory
Data: 2015
Resum: Estudiar les propietats de la memòria de treball visual és important perquè aquest tipus de memòria està involucrat en tasques en les que ens impliquem diàriament i es relaciona amb una gran varietat d'habilitats com l'orientació, la percepció, la imaginació i la classificació, identificació i reconeixement dels objectes en diferents categories. Aquesta investigació ha estudiat el mecanisme mitjançant el qual el cervell integra les diferents característiques visuals dels objectes, que són processades de manera separada i independent de la seva localització espacial.
Resum: Estudiar las propiedades de la memoria de trabajo visual es importante porque este tipo de memoria está involucrado en tareas en las que nos implicamos diariamente y se relaciona con una gran variedad de habilidades como la orientación, la percepción, la imaginación y la clasificación, identificación y reconocimiento de los objetos en diferentes categorías. Esta investigación ha estudiado el mecanismo mediante el cual el cerebro integra las diferentes características visuales de los objetos, que son procesados de manera separada e independiente de su localización espacial.
Resum: Studying the properties of visual working memory is important because this type of memory is involved in tasks in which we engage daily and it is associated with a variety of skills such as orientation, perception, imagination, classification of objects into different categories, and their identification and recognition. This research studied the mechanism by which the brain integrates different visual characteristics of objects which are processed separately and independently of their spatial location.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2015, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 31.2 KB

Español
3 p, 195.0 KB

English
2 p, 190.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-05-18, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir