Aplicación de métodos rápidos en micología alimentaria
Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Data: 2004
Resum: En este estudio se aportan métodos rápidos de detección fúngica en alimentos como alternativa al recuento clásico, que permiten una mayor rapidez a la hora de analizar muestras de alimentos. Este hecho disminuye considerablemente el tiempo de inmovilización de los mismos permitiendo, por lo tanto, su rápida introducción a mercado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Comunicació de congrés
Matèria: Microbiologia alimentària ; Métodos rápidos ; Micología alimentaria ; Ergosterol
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. III (2004)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


6 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2015-05-27, darrera modificació el 2022-06-04



   Favorit i Compartir