Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/132393
Los biosensores. Una nueva estrategia para el análisis rápido de alimentos
Pividori, Maria Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Data: 2005
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: conferenceObject
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. IV (2005)

Col.lecció MRAMA DDD: http://ddd.uab.cat/collection/mrama


13 p, 10.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2015-05-27, darrera modificació el 2016-06-04



   Favorit i Compartir