Balanç de competències interpersonals i acadèmiques. : Grau d'Infantil
Martínez Muñoz, Màrius (Universitat Autònoma de Barcelona)
Badillo Jiménez, Edelmira Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona)
Blanch Gelabert, Sílvia (Universitat Autònoma de Barcelona)
Castell i Escuer, Margarida (Universitat Autònoma de Barcelona)
Martínez Mínguez, Maria Lourdes (Universitat Autònoma de Barcelona)
Prat, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona)
Pérez i Vallverdú, Eulàlia (Universitat Autònoma de Barcelona)
Marbà Tallada, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona)
Couso, Digna (Universitat Autònoma de Barcelona)
Mas Torelló, Óscar (Universitat Autònoma de Barcelona)
Martínez Valero, Joan J. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Nicolich Salvat, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona)
Sabaté Gómez, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona)

Data: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) 2015
Resum: La formació universitària en el Grau d'Educació Infantil és una oportunitat per conèixer i contrastar coneixements teòrics i pràctics per poder ser i fer de mestre. Aquesta formació ha de poder oferir-vos, com a estudiants, unes bases teòriques i estratègies capaces de donar resposta a una societat en canvi continu. A més, el perfil dels mestres en educació infantil requereix haver desenvolupat tot un seguit de competències claus de caràcter personal i relacional que es van desenvolupant durant el grau però que sovint són difícils d'avaluar en la seva totalitat en el marc de les assignatures cursades. Aquestes competències professionals són difícils d'entendre si no és en el context de les pràctiques; per això és important que, des de la coordinació, es planifiqui i s'acompanyi l'alumnat en el procés d'orientació professional durant tot el grau. Aquest document que us presentem pretén ser una eina útil per prendre consciència, de manera autònoma però acompanyada, d'aquestes necessitats professionals que requereix l'educació infantil. Hi trobareu la planificació de l'orientació professional que us oferirem durant el grau i també un qüestionari que us permetrà prendre consciència i saber quin és el vostre punt de partida. El qüestionari us pot ser útil per avaluar i conèixer les pròpies competències i el seu desenvolupament durant el grau. En definitiva, us permetrà aturar-vos i pensar, identificar, revisar i planificar millores o reptes de futur en el vostre procés de formació amb la voluntat de millorar a partir d' objectius assolibles a curt i a llarg termini.
Nota: Aquest document ha estat elaborat per un grup de treball coordinat per Màrius Martínez Muñoz i Edelmira Badillo Jiménez.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Objecte d'aprenentatge
Matèria: Orientació professional ; Grau d'infantil



22 p, 722.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials didàctics > Recursos docents

 Registre creat el 2015-05-29, darrera modificació el 2023-04-28



   Favorit i Compartir